در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 1 بهمن 1399
  • پیام تبریک ریاست دانشکده پسران بندرعباس شهیدکرانی به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو

» دانشجو و دانشگاهی قشر برگزیده جامعه اند. مقام معظم رهبری »

بدون شک، نعمت بزرگ استقلال و آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندان  بزرگواری است که با مقاومت، عدالت طلبی، شهادت، نقطه عطفی در تاریخ سیاسی کشور نهادند.

قشر دانشجو و دانشگاهی نیروی فعال و پویای هر جامعه و بازوی توانمند علمی هر کشور محسوب می شود، به گونه ای که امام راحل عظیم الشان(ره)،دانشگاه را مبدا تحولات می دانستند و رهبر معظم انقلاب نیز به دفعات بر لزوم آگاهی سیاسی دانشجویان و مشارکت آنان در مدیریت جامعه تاکید ورزیده اند.

این روز فرصتی است برای تکریم مقام و منزلت دانشجویانی که همواره نقش فعال و موثری درنظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیشرفت های آن داشته اند و در شرایط حساس کنونی که کشور عزیزمان نیازمند وحدت و همدلی است، از آنها انتظار می رود که جهاد علمی را سرلوحه اندیشه و عمل خود قرار داده و عزم خویش را جزم نمایند که با پیروی از منویات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) و با توجه به تاکید معظم له مبنی بر تولید علم و جنبش نرم افزاری، این کشور را به جایگاهی شایسته برسانند.

اینجانب 16 آذر ماه را به عنوان نماد مقاومت، آزادگی و عدالت خواهی دانشجویان گرامی داشته و توفیق روز افزونشان را در عرصه  فعالیت های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می نمایم.